Account Manager / IT / Säljare till Cuebid

Account Manager / IT / Säljare till Cuebid

Är du en IT-intresserad person som drivs av att göra affärer? Har du därtill en fallenhet för att skapa långsiktiga relationer och vill arbeta i en roll inom IT-försäljning? Cuebid söker nu en Account Manager och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom en attraktiv och starkt växande bransch!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cuebid.

Om företagetCuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT-utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam. I dagsläget har Cuebid cirka 60 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg samt Malmö.
Cuebid verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där deras främsta konkurrensfördel är deras expertis inom IT/Cybersäkerhet. Cuebid präglas av stort kundengagemang, smarta arbetssätt och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Nyckeln är att vara en pålitlig partner för kunder som förenklar och förbättrar varje unik IT miljö på ett sätt som ger dem förmågan att nå eller överträffa sin potential.
Cuebid är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö i fina lokaler i Malmö. Cuebid tror på att god kollegial gemenskap och glädje på jobbet genererar bättre resultat. Slutligen värdesätter Cuebid att ge varje individ på företaget stor frihet och utrymme att utvecklas, både på ett arbetsmässigt samt på ett personligt plan.
För mer information om företaget, besök https://cuebid.se.

ArbetsuppgifterSom Account Manager hos Cuebid är du en del av Malmökontoret där dina huvudsakliga uppgifter är att skapa och utveckla relationer samt affärer med nya och befintliga kunder i det dagliga arbetet. Du har ett eget budgetansvar för ett antal kunder, dokumenterar löpande dina försäljningsprocesser i CRM-system och sköter försäljningsprocesserna från ax till limpa på egen hand. Du arbetar därmed med bearbetning, prospektering, kartläggning, presentation av lösningar och erbjudanden utifrån kundens behov samt utförandeplanering vilket innebär att skapa nytta för kunderna och lösningar på de utmaningar de står inför. Därmed arbetar du också i en starkt rådgivande roll. Du arbetar tätt ihop med Cuebids digitala säljare både aktivt och proaktivt samt konverterar leads till nya affärsmöjligheter. Du arbetar med att bygga långsiktiga kundrelationer och ansvarar för att hålla dig i framkant kunskapsmässigt när det gäller området cybersäkerhet samt Cuebids produkter och tjänster.

Du ges en introduktion till rollen samt om Cuebid och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Cuebids utveckling. Arbetet är flexibelt och det finns möjlighet att balansera mellan att arbeta på distans och på kontoret i Malmö.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av försäljning inom IT, kunskaper vad gäller lösningar kring nät, säkerhet och cybersäkerhet anses meriterande
  • Goda kunskaper samt intresse inom IT, god kännedom om branschen anses meriterande
  • Du skriver och talar obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete i CRM-system
  • Mycket meriterande om du har B-körkort
I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, drivs av att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja. Slutligen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande, brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer samt är en teamplayer som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, B2B, säljare, försäljare, försäljning, sales, IT, cybersäkerhet, cybersecurity, provision, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!