Projektledare/konstruktör inom el till Bravida El service i Malmö

Projektledare/konstruktör inom el till Bravida El service i Malmö

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida finns teknikproffsen som gör jobbet ordentligt. Bravida kan ta sig an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare/konstruktör inom el till Bravida Elservice i Malmö.

Bravida Elservice i Malmö konstruerar och bygger automatikskåp, utöver det är vi en av Malmös största serviceavdelning inom el- tele- & säkerhetsinstallationer. Den huvudsakliga kundkretsen finns inom Fastighetsautomation där man har ett långvarigt samarbete med kunderna.

Vi söker dig som har gedigen el-bakgrund och som bland annat kan arbetsleda, planera, hantera anbud, sköta en del inköp av material (väl utvecklade system för detta finns) samt kan rita i det Auto-Cad-baserade CAD-programmet CADETT ELSA.I arbetsuppgiften ingår även att revidera befintliga handlingar där vi utfört kompletteringar eller ändringar. Utöver de tekniska arbetsuppgifterna så ingår även en del administrativa uppgifter såsom att hantera mail, att attestera leverantörsfakturor och ta fram fakturaunderlag till kund, varför det är viktigt med mycket goda kunskaper i Excel. Du har även koll på ekonomi och budget.

Som person är du strukturerad, självgående, har förmåga att se helheten och kan fokusera även i pressade situationer. Du är trygg i dig själv, har analytisk fallenhet och har lätt för att ta ansvar.

Vad erbjuder Bravida dig?Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har Bravida blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Bravida skapar stora resultat, tillsammans.På Bravida finns det drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans tar vi oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget.På Bravida jobbar alla som ett team. Det innebär också att man vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi.Din utveckling är viktig för Bravida. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Tjänsten är på heltid, placering Malmö.Körkort och bil är en fördel.

Stämmer du överens med denna beskrivning? Då vill vi träffa dig!Din ansökan skickar du till daniella@appointed.se Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (34 dagar kvar)