Filialchef Syd/Väst till Bravida Säkerhet i Malmö

Filialchef Syd/Väst till Bravida Säkerhet i Malmö

Är du en driven ledare som med stort engagemang vill utveckla organisationen och dina medarbetare att alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Då tror vi att tjänsten som Filialchef Syd/Väst kan vara rätt för dig!

Om jobbet
Rollen som filialchef på Bravida Säkerhet innebär att du ansvarar för att driva och utveckla Sydvästs entreprenadverksamhet i Malmö och Göteborg med fokus på lönsam tillväxt, genom att utveckla både affärer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och kommer främst att bestå av att:
  • Leda och skapa engagemang bland medarbetare
  • Ansvara för entreprenadenheternas resultat enligt budget och uppsatta mål
  • Effektivisera rutiner och processer samt säkerställa att dessa efterlevs
  • Uppföljning av medarbetare och projekt
  • Vara delaktig i affärsförhandlingar
  • Rapportera fortlöpande till entreprenadchef
  • Daglig kontakt med kunder, medarbetare, myndigheter och leverantörer
Som filialchef ansvarar du för att kunderna får den hjälp de förväntar sig. Projekt ska planeras och utföras i rätt tid och till rätt kostnad. Du ansvarar för förhandlingar samt planering och inköp av underentreprenörer tillsammans med dina projektledare. Du kommer att ha ett nära samarbete med service- och säljavdelningarna för att skapa anbud och lösningar tillsammans.

Vem är du?
Vi söker dig som med stort engagemang och närvaro tycker om att jobba med egen personal och drivs av att hjälpa, stötta och utveckla. Du har lätt att föra diskussioner med både kunder och medarbetare samt är strukturerad, resultatinriktad och gillar ordning och reda.

Vidare söker vi dig som har goda ekonomiska kunskaper, erfarenhet av ledarskap och att arbeta med förändringsledning. Vi tror att du har erfarenhet av upphandlingar, förhandlingsvana och kan grunderna i entreprenadsjuridik. Har du en teknisk examen, teknisk förståelse och erfarenhet av branschen ser vi det som meriterande. Då resor förekommer i tjänsten, krävs det körkort.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida Säkerhet är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. På Bravida Säkerhet är vi i dagsläget drygt 155 kollegor: tekniker, säljare, projektledare, serviceledare samt stödfunktioner inom bl.a. planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, lås och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Läs mer på www.bravidasakerhet.se.

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av vårt framgångsrika team i Malmö och Göteborg med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Ta chansen och bli en del av Bravida Säkerhets spännande framtid.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2022-06-10

Passar du in på profilen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)