Brand- och säkerhetssäljare till Bravida Säkerhet i Malmö och Stockholm

Brand- och säkerhetssäljare till Bravida Säkerhet i Malmö och Stockholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Vill du arbeta i en verksamhet som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Om svaret på frågorna ovan är ja kan rollen som säljare hos oss i Malmö eller Stockholm vara någonting för dig!

Om jobbet
Rollen som säljare på Bravida Säkerhet innebär att du ansvarar för försäljningen till både befintliga och nya kunder. Du arbetar med en personlig budget och till din hjälp har du duktiga och kunniga experter inom bl.a. projektledning, projektering och säljstöd inom inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm, CCTV och lås som vet vad kvalitet och kundnöjdhet innebär. På Bravida Säkerhet har vi god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • Vårda befintliga kundrelationer
  • Ansvara för att hitta nya kunder och segment
  • Självständigt genomföra behovsanalyser och inhämta kravspecifikationer
  • Offerera, förhandla och genomföra affären
Då vi söker säljare till flera orter kommer din tjänst att utgå från något av våra kontor i Malmö eller i Stockholm. Du kommer att vara en del av ett team bestående av duktiga och engagerade kollegor som verkar över hela Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att göra affärer och bygga relationer. Du har några års erfarenhet av arbete med försäljning av säkerhetslösningar som larm, passagesystem, lås och gärna inom brandsäkerhet. Vi ser det som en fördel om du har ett väl utvecklat nätverk i branschen. Du har tidigare visat mycket goda säljresultat, du motiveras av att försöka överträffa din säljbudget och du har fokus på lönsamhet i dina affärer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med upphandlingar.

Som person är du är utåtriktad, öppen och kommunikativ. Du brinner för försäljning och du vill vara med och utveckla Bravidas tjänster, lösningar och kunderbjudanden. Vidare ser vi att du har en hög energinivå, är en lagspelare och du gillar när det är mycket på gång.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning, varför vi gärna ser kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om Bravida
Bravida Säkerhet är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. På Bravida Säkerhet är vi i dagsläget drygt 155 kollegor: tekniker, säljare, projektledare, serviceledare samt stödfunktioner inom bl.a. planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, lås och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Läs mer på www.bravidasakerhet.se.

Vad erbjuder vi dig?
Som en del i vår försäljningsorganisation får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom teknik och försäljning där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2022-08-31.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Här kan du läsa mer om oss på Bravida Säkerhet och hur det är att jobba på Bravida.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)