Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Nu drar hösten igång och vi behöver fylla på med bra konsulter som kan ta sig an nya spännande uppdrag ute hos våra kunder.

Som Ekonomiassistent arbetar du med:

Kund- och leverantörsreskontra

Fakturering

Kontering och registrering

Skanning

Netting

Kreditbevakning

Påminnelser, krav och inkasso

Avstämningar

In- och utbetalningar

Du kommer även att stötta ekonomiavdelningen med andra ekonomiska uppgifter samt ha daglig kontakt med både leverantörer och kunder. I denna roll är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel, noggrann, strukturerad samt har lätt för att sätta dig in i nya situationer utan att känna dig stressad.

Utbildning:

Du som söker har en ekonomisk utbildning och ett par års erfarenhet. Du behärskar Engelska i tal och skrift. En merit om du arbetat i ett större affärssystem.

Förmån som konsult:

Som konsult hos Personalkompetens skall du känna dig trygg! Vi har därför fast månadslön på alla anställda, så du kan i lugn och ro vara anställd i december utan att förlora pengar på att det är många röda dagar. Detta är något som våra konsulter uppskattar. Personalkompetens är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder även friskvårdbidrag och terminalglasögon samt väldigt trevliga arbetsplatser.

Sicka in din ansökan omgående då vi intervjuar löpande. Din ansökan mailar du till em@personalkompetens.nu eller ringer du
Ewa-Marie på 0761-68 58 18.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Ewa-Marie Brandin
Telefon +46761-68 58 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Personalkompetens AB är ett modernt bemanningsföretag som ser till att konsulterna har trygghet.

Med kundens behov i fokus är vi det vänliga och personliga företaget som med hög professionalism och stort engagemang arbetar med rekrytering och konsultverksamhet.

Vi kombinerar förstklassig service med professionella kandidater och vi står gärna till ditt förfogande när du går i tankar om att förstärka och utveckla din organisation. Våra kunder är små, medelstora och stora företag i hela Södra Sverige med särskilt fokus på Öresundsregionen.