Account manager till Bossard - Bossard

Account manager till Bossard - Bossard

Om Bossard

Bossard är en schweizisk koncern som har sitt huvudkontor placerat i Zug, Schweiz. De är marknadsledande i Skandinavien inom fästelement - såsom skruvar, bultar, muttrar och specialartiklar. Deras tre kärnområden omfattar försäljning, teknik- och logistiklösningar inom alla typer av fästelement. De har mer än 2700 anställda i Europa, Amerika och Asien/Stillahavsområdet. I Sverige har de sitt kontor placerat i Malmö och deras skandinaviska lager finns i Köpenhamn.

Bossards vision är att stärka den svenska industrins konkurrenskraft genom att i varje situation hitta en bättre och mer effektiv lösning för kund. De har ett starkt fokus på sina fem Guiding Principles som är:
 • Collaboration
 • Empowerment
 • Experiment
 • We talk real
 • We deliver Value
Besök gärna Bossards hemsida för mer information: http://www.bossard.se/

Om tjänsten

Som Account Manager på Bossard så kommer du ha ett stort fokus på nykundsbearbetning och driva hela försäljningsprocessen från prospektering till avslutad affär och uppföljningsarbete. Det innefattar den uppsökande dialogen via telefon och mail där du bokar och utför möten med potentiella kunder. Utifrån kundens behov så ansvarar du för att ta fram rätt lösning för varje kund och du får även möjlighet att bygga vidare på dina kundsammarbeten. Du kommer att arbeta utifrån ett par olika KPI:er med en egen personlig budget. Rollen är delvis i en internationell miljö då flera interna resurser är placerade i den globala koncernen, samt att du kommer samverka med andra enheter mot globala konton. Mer konkret innebär rollen:
 • Prospektering och research för att hitta aktuella kunder att bearbeta
 • Uppsökande dialog på inkommande leads och nya kunder
 • Mötesbokning och utförande av dina bokade kundmöten
Din profil
 • Eftergymnasial utbildning/YH-utbildning inom försäljning alternativt motsvarade kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
 • Stort tekniskt intresse och en vilja att bli riktigt duktig på branschen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med teknisk försäljning med det är inget krav
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Som person behöver du ha ett stort personligt driv, engagemang samt ett tekniskt intresse. Du brinner för att göra affärer och för att skapa långsiktiga relationer både med kunder och kollegor. I rollen så är det viktigt att du är målfokuserad och trivs med att arbete utifrån uppföljning och feedback. Vi tror även att du är orädd och kommunikativ och har lätt för att ta en dialog med nya människor.

Övrig information

Start: Hösten 2022

Plats: Malmö

Arbetstider: Kontorstider

Lön: Fast lön + provision utifrån befintlig modell

Resor: ca 30 dagar per år

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Bossard, Säljare, teknisk säljare, industri
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.