Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Finsktalande kundservicemedarbetare till Boozt
Vi söker en finsktalande serviceminded och kommunikativ kundservicemedarbetare för rekrytering till Boozt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara en del av ett internationellt kundserviceteam i Malmö, som servar kunder från flera länder. Som kundservicemedarbetare på Boozt kommer du att ansvara för att de finska kunderna får den bästa och snabbaste servicen. Du hjälper och vägleder kunden och hanterar ärenden och frågor via telefon, chat och mail rörande exempelvis produktinformation, kampanjer, leveranser och reklamationer. I arbetsuppgifterna ingår även översättning av produktinformation.

Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Arbetspassen är förlagda mellan 08.00 och 19.00, måndag till fredag. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi tror att du har erfarenhet inom serviceyrket, troligtvis från butik, kundservice eller liknande, och att du är nyfiken på att pröva på kundservice i en annan roll eller bransch. Finska är ditt modersmål och du har god språkförmåga och ett intresse för att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du trivs i serviceyrket och är en genuin serviceperson som månar om att ge snabb, korrekt och tydlig information i ditt arbete. Kontakten med kunder motiverar dig och du är lyhörd och har lätt för att ta till dig information och skapa förståelse för det du har att framföra. Tjänsten kräver även goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, då koncernspråket är engelska. Kan du andra språk än finska och engelska är det meriterande.

Som person är du vidare positiv, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och uppskattar samarbetet med nära kollegor.

Vi erbjuder:

Ett roligt och fartfyllt arbete på ett internationellt, inspirerande och växande företag, där utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Boozt sitter i fräscha lokaler på Hyllie Boulevard, med goda buss- och tågförbindelser. Boozt erbjuder också goda förmåner, så som rabatterade priser på deras produkter.

Ansök:

Är du den vi söker? Då söker du tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040 10 12 19
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boozt is a leading, fast-growing and profitable Nordic technology company selling fashion online. The Group generated net sales amounting to SEK 1.4 billion in 2016. Boozt offers its customers a curated and contemporary selection of fashion brands, relevant to a variety of lifestyles, mainly through its multi-brand webstore Boozt.com. The company is focused on using cutting-edge, in-house developed technology to curate the best possible customer experience. With an active customer base of over 820,000 and counting, Boozt.com attracts more than five million visits per month. Besides Boozt.com, the company also runs the webstore Booztlet.com and retail stores Booztlet and Beauty by Boozt in Denmark. Please visit booztfashion.com for more info.