Customer Service Agent (svenska/tyska)

Customer Service Agent (svenska/tyska)

Tvåspråkig (svenska/tyska) Customer Service Agent till Boozt
För rekrytering till kundserviceavdelningen på Boozt söker vi dig som är serviceinriktad och kommunikativ samt tvåspråkig i svenska och tyska.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett internationellt kundserviceteam i Malmö, som servar kunder från flera länder. Som kundservicemedarbetare kommer du att tillhöra det svenska och tyska teamet och ansvara för att kunderna på respektive marknad får den bästa och snabbaste servicen. Du hjälper och vägleder kunden och hanterar ärenden och frågor via telefon, chat och mail rörande exempelvis produktinformation, kampanjer, leveranser och reklamationer. I arbetsuppgifterna ingår även översättning av produktinformation.

Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Arbetspassen är förlagda mellan 08.00 och 22.00, måndag till fredag. Tjänsten ska tillsättas snarast.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror att du har erfarenhet inom service och trivs i serviceyrket. Troligtvis har du arbetat i butik, inom kundservice eller liknande, och är nyfiken på att pröva på kundservice i en annan roll eller bransch. Svenska eller tyska är ditt modersmål och du talar och skriver båda språken flytande och har dessutom god språkförmåga och ett intresse för att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du trivs i serviceyrket och är en genuin serviceperson som månar om att ge snabb, korrekt och tydlig information i ditt arbete. Kontakten med kunder motiverar dig och du är lyhörd och har lätt för att ta till dig information och skapa förståelse för det du har att framföra. Tjänsten kräver även goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, då koncernspråket är engelska. Kan du andra språk än svenska, tyska och engelska är det meriterande.

Som person är du vidare positiv, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och uppskattar samarbetet med nära kollegor.

Vi erbjuder

Ett roligt och fartfyllt arbete på ett internationellt, inspirerande och växande företag, där utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Boozt sitter i fräscha lokaler på Hyllie Boulevard, med goda buss- och tågförbindelser. Boozt erbjuder också goda förmåner, så som friskvårdsbidrag och rabatterade priser på deras produkter.

Ansök

Är du den vi söker? Då söker du tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040 10 12 19
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 22 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boozt is a leading, fast-growing and profitable Nordic technology company selling fashion and beauty online. Headquartered in Malmö, Sweden, the Boozt family is made up of 30 nationalities, 14 departments, and more than 300 people. We believe diverse teams help us build an innovative and vibrant workplace that help us continuously grow and develop. When we recruit, we are committed to finding the most qualified people, independent of background or personal preferences. We encourage an open work environment and extend trust, freedom and responsibility to our employees.