Junior HR Generalist

Junior HR Generalist

Om oss
Bona är ett drygt hundraårigt familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med koncernledning i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 3 miljarder kronor. I Malmö är vi totalt 145 medarbetare, och internationellt 600. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla golv. Vi har ett komplett produktsystem för golvets hela livslängd, från installation till underhåll, rengöring och renovering. Vi utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Våra produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter. Genom våra värderingar passion, performance och pioneering bygger vi vårt samarbete med affärspartners, kunder och medarbetare. Läs mer om Bona här.

Om rollen
I rollen som HR-Generalist arbetar du under den första tiden parallellt med kollegorna i HR-teamet för att komma in i arbetsuppgifterna moment för moment och lära känna organisationen. Du kommer successivt att få arbeta alltmer självständigt och ansvara för dina egna områden. På Bona är företagskulturen prestigelös och trivsam. Rollen är mycket omväxlande och du trivs lika bra med administrativa arbetsuppgifter som med att finna lösningar på frågor som dyker upp för första gången. Bona kommer att ta in ett nytt HRM-system som du kommer att få vara delaktig i att implementera och utbilda medarbetare i, och du bör därför ha en god IT-vana. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska. Tjänsten är placerad i Malmö och rapporterar till HR-chefen.

Några exempel på arbetsuppgifter:
  • Super User för löne- och tidrapporteringssystem och kontaktperson till (outsourcad) löneadministratör.
  • Redaktör för HR-avdelningen gällande intranät.
  • Rapportering och administration av försäkringar, intyg, statistik.
  • Kontaktperson till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen etc.
  • HR-support till samtliga medarbetare.
Om dig
Vi söker en person som är ganska junior i sin HR-bakgrund. För att lyckas i denna roll måste du vara noggrann och det är viktigt att hålla deadlines och ha ett öga för detaljer. Du har en viss erfarenhet av HR-området och framför allt vill du fortsätta utvecklas och växa in i HR-rollen och få hela bredden. Har du även en relevant utbildning är det meriterande. Du är trygg i dig själv och du trivs med variationen som en bred roll erbjuder. Du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad, och tycker om att planera ditt eget arbete. För att trivas i denna roll tycker du om att ha med människor att göra och du är hjälpsam och bra på att kommunicera. Du är positiv, flexibel och serviceminded. Som person är du utåtriktad och en utpräglad teamspelare.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.