Brinner du för försäljning och kan elektronik?

Kan du hålla flera bollar i luften och samtidigt erbjuda Sveriges bästa service?

Vi söker ny kollega med start 9 Augusti.

På bara fem år har vi gått från 5 till 120 anställda och expanderat till den nivån att vi nu även öppnar upp i Tyskland. För rätt person det med andra ord stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Även om vi är ett relativt ungt företag har några av våra duktiga anställda redan fått nya utmaningar inom företaget medans vi arbetar hårt för att utöka antalet Blue City butiker. Därmed söker vi en säljare till vår butik i Malmö city nära Triangeln!

Söker du nya utmaningar, mer ansvar och möjligheten att skapa din egen karriär och att testa dina egna idéer med stöd av Blue City?

Om du har ett starkt affärsmannaskap, företagsamhet och uthållighet, samt kan hålla översikt över många olika arbetsmoment så har du möjlighet att vara med och utveckla dig själv i en roll som biträdande butikschef för Sveriges mest spännande e-detaljhandelkoncept, där butiker, webhandel och online marknadsföring samspelar.

Om du har färdigheterna så sätter vi inga begränsningar, utan ger dig istället möjligheterna.

Dina uppgifter kommer bestå av
  • Du är vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig kunskap, produktinformation, inspiration, tips och idéer - det blir din uppgift att leverera detta med bravur och ett leende på läpparna!
  • Skapa och upprätthålla en hög detaljhandelsstandard i samarbete med butikschefen och se till att butiken alltid är välkomnande och redo för försäljning.
  • Motivera och utveckla personal inom försäljning och kundservice. Du ställer krav på övriga anställda i affären. Våra kunder måste upptäcka att vi på Blue City säger JA och inte nej.
  • Se till att de dynamiska och mycket varierande uppgifterna utförs snabbt, effektivt med en optimal och flexibel personal.
  • Aktiv uppsökning av affärer (inköp & försäljning) med privatpersoner och företag.
  • Se till att du har effektiv lagerkontroll så att du ständigt vet vilka produkter som saknas och vilka som måste prioriteras till försäljning.
Du kommer ha stort inflytande på butiksdriften och du kan påverka din egen vardag, samt hjälpa till att utveckla butiken, konceptet och företaget genom ditt arbete och engagemang.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett snabbt expanderande företag. Eftersom vi fortfarande är i uppstartsfas finns möjlighet att delta i utvecklingen och direkt påverka Blue Citys internationella framgång. Tjänsten är på 50% deltid. Lön erbjuds efter kvalifikation och prestation.

Om du känner igen dig i personen vi söker och tror att du är rätt person för jobbet, vill vi gärna höra av dig. Du kan skicka in din ansökan och CV genom att klicka på länken nedan.

Vi behandlar ansökningar löpande och hoppas tillsätta tjänsten omgående, så tveka inte att skicka din ansökan till oss redan idag.
Mer info
Kontaktperson Marcus
Telefon 0730813156
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bluecity.se
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi alla är är riktigt glada för elektronik. Vi köper mer och mer. Men vi kastar också mer och mer. Vi använder till exemplet vår mobiltelefon i genomsnitt bara i 18 månader och TV skiftar vi vartredje år. Vi är duktiga på att stänga ner telefoner men därefter sparar vi nästan alltid de gamla. Vi tycker då oftast att mobilen är för bra för att kastas men också för krångligt att sälja. Men det är inte altid alla som ska ha den senaste modellen Samsung Galaxy, Nokia Lumia eller iPhone. Om kvaliteten passar så är förra årets modell helt perfekt. Det är därför vi startade Blue City. Vi vill gjöra det enkelt och säkert att köpa och sälja begagnad elektronik.