Blue City Malmö söker Biträdande Butikschef!

Blue City Malmö söker Biträdande Butikschef!

Kan du hålla flera bollar i luften och samtidigt erbjuda Sveriges bästa kundservice?

Även om vi är ett relativt ungt företag har några av våra duktiga butikschefer/handlare redan fått nya utmaningar inom företaget medans vi arbetar hårt för att utöka antalet Blue City butiker. Därmed söker vi en biträdande butikschef till vår butik i Malmö city nära Triangeln!

Söker du nya utmaningar, mer ansvar och möjligheten att skapa din egen karriär och att testa dina egna idéer med stöd av Blue City?

Om du har ett starkt affärsmannaskap, företagsamhet och uthållighet, samt kan hålla översikt över många olika arbetsmoment så har du möjlighet att vara med och utveckla dig själv i en roll som biträdande butikschef för Sveriges mest spännande e-detaljhandelkoncept, där butiker, webhandel och online marknadsföring samspelar.

Om du har färdigheterna så sätter vi inga begränsningar, utan ger dig istället möjligheterna.

I rollen som Biträdande Butikschef är du butikschefens högra hand och har huvudansvaret när denne inte är på plats. Dina uppgifter kommer bestå av:
  • Du är vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig kunskap, produktinformation, inspiration, tips och idéer - det blir din uppgift att leverera detta med bravur och ett leende på läpparna!
  • Skapa och upprätthålla en hög detaljhandelsstandard i samarbete med butikschefen och se till att butiken alltid är välkomnande och redo för försäljning.
  • Motivera och utveckla personal inom försäljning och kundservice. Du ställer krav på övriga anställda i affären. Våra kunder måste upptäcka att vi på Blue City säger JA och inte nej.
  • Se till att de dynamiska och mycket varierande uppgifterna utförs snabbt, effektivt med en optimal och flexibel personal.
  • Aktiv uppsökning av affärer (inköp & försäljning) med privatpersoner och företag.
  • Se till att du har effektiv lagerkontroll så att du ständigt vet vilka produkter som saknas och vilka som måste prioriteras till försäljning.

Du kommer ha stort inflytande på butiksdriften och du kan påverka din egen vardag, samt hjälpa till att utveckla butiken, konceptet och företaget genom ditt arbete och engagemang.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett snabbt expanderande företag. Eftersom vi fortfarande är i uppstartsfas finns möjlighet att delta i utvecklingen och direkt påverka Blue Citys internationella framgång. Lön erbjuds efter kvalifikation och prestation.

Om du känner igen dig i personen vi söker och tror att du är rätt person för jobbet, vill vi gärna höra av dig. Du kan skicka in din ansökan och CV genom att klicka på länken nedan.

Vi behandlar ansökningar löpande och hoppas tillsätta tjänsten omgående, så tveka inte att skicka din ansökan till oss redan idag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bluecity.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Blue City?

  • Den ledande kedjan inom begagnathandel av konsumentelektronik i Norden (och snart centraleuropa).
  • Blue City har ett antal fysiska butiker i Danmark och Sverige, samt en e-handelsplattform, www.bluecity.dk och www.bluecity.se.
  • Vi har skapat ett företag inom den cirkulära ekonomin, som är kommersiellt attraktiv med hög tillväxtpotential.
  • Blue City vill locka de bästa medarbetarna genom att kämpa för en fantastisk shoppingupplevelsen, erbjuda en hög grad av frihet och där dina utvecklingsmöjligheter ökar ju mer du presterar, och visar vad du vill och kan.