Account Manager till Blomsterboda, Södra Sverige

Account Manager till Blomsterboda, Södra Sverige

Account Manager
Helsingborg / Södra Sverige 

I rollen som Account Manager hos oss på Blomsterboda planerar och genomför du kundpresentationer för att driva kategorin blommor helt enligt Blomsterbodas koncept. Du driver hela säljprocessen från start till avslut - med fokus på att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder samt vidareutveckla dina kunders affär. 

Som Account Manager har du eget budgetansvar och kommer presentera och sälja in helhetskonceptet på distriktets viktigaste kunder inom dagligvaruhandeln / DVH. Rollen innefattar också att följa upp drift och samarbetet med våra kunder och dess blomsteransvariga/butikschef/handlare, allt för att butikerna utvecklas optimalt inom våra varugrupper - avseende såväl försäljning, som kreativitet och lönsamhet.

Din profil
Till rollen som Account Manager söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Vi söker dig som har erfarenhet av konceptuell försäljning på butikschefs- och handlarnivå.

Ditt distrikt innefattar Skåne, Blekinge, södra Småland och Halland. Lämplig bostadsort Malmö / Helsingborg med omnejd. Du utgår från ditt hem och rapporterar till försäljnings- och marknadschef.

Vi söker dig som

  • Har minst fem års erfarenhet av försäljning inom leverantörsledet från dagligvaruhandeln
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • Erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
  • Har ett högt inre säljdriv och brinner för att göra affärer med beslutsfattare på högsta nivå
  • Har goda säljresultat dokumenterade
Vi erbjuder
Vi erbjuder en personlig och yrkesmässig utveckling, här får du chansen att ta ytterligare ett karriärskliv från din befintliga säljroll. Det här är en mycket attraktiv central roll där du får möjligheten att vara med och skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa. Vårt fullservicekoncept är inte bara lönsamt för våra kunder utan också något roligt att få representera och sälja. Till din hjälp har du en stor sälj- och driftsorganisation som ombesörjer butikerna för maximal prestation.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720920963.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Blomsterboda vill öka den hållbara konsumtionen av blommor i Sverige genom att föra blommor och människor närmare varandra. Bolaget grundades 1912 och erbjuder idag fullservice av blomavdelningar i 550 butiker (shop-in-shop), vilket gör oss störst på blommor i Dagligvaruhandeln.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (81 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!