Blinka blå i malmö söker en utvecklare i .net - blinka blå

Blinka blå i malmö söker en utvecklare i .net - blinka blå

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta i varierande projekt inom webbutveckling. Projekten kommer vara omfattande, långsiktiga och innovativa och du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder som gör verklig skillnad i väldigt många människors vardag. Du arbetar med ny teknik och fokus ligger bland annat på att utveckla, modifiera och vidareutveckla våra kunders affärs- och e-handelssystem för att skapa högkvalitativa användarupplevelser. Du kommer ingå i team där du diskuterar nya tekniska lösningar och bidrar med dina idéer för att utveckla såväl vårt eget team som våra lösningar. I rollen får du möjligheter att arbeta mot varierande branscher eller fördjupa dig vidare inom ett specifikt område, allt beroende på ditt intresse.

Kompetenskrav
  • Dokumenterad erfarenhet och god kunskap inom .Net och C#
  • Kunskaper inom EPiServer CMS och/eller EPiServer Commerce är meriterande
  • Kunskap inom Umbarco och/eller Sitecore är meriterande
  • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker, tar gärna initiativ och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt beläget kontor i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Episerver, Epi, .Net, C#, Software, konsultbolag, utvecklare, API, Developer, Git, JIRA, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blinka Blå är en kreativ digital byrå. Eller digital first-byrå. För vi levererar film, print och till och med egenkomponerade låtar till våra uppdragsgivare. Men vår spetskompetens är inom digital kommunikation, marknadsföring och produktion. Det är från den digitala plattformen arbetet blommar ut i fler kanaler.

Förutom att skapa kampanjer som syns och hörs bygger vi globala webbplatser, integrerar affärssystem och PIM, utvecklar köpintensiva e-handelssystem och arbetar med SEO, SMO och SEM.

Vi tycker extra mycket om .Net-plattformen och har certifierade utvecklare på EPiServer, Umbraco CMS och Sitecore.