Installationselektriker

Installationselektriker

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter som installationselektriker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla elinstallationsarbete med inriktning mot nyproduktion av bostäder och kommersiella lokaler. Dessa arbetsuppgifter utförs enskilt eller i lag.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi letar nu efter dig som gillar jobba i högt tempo och i en miljö där det allt som oftast händer saker. Inget jobb är det andra likt. Du vill ta ansvar och kombinera ditt kunnande med nya sätt att arbeta i ett ungt och snabbt växande företag. BR-EL arbetar med både stora och mindre uppdrag/projekt, nyproduktion och bostäder.
Du som söker tjänsten bör ha minst en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning på gymnasienivå. B-körkort är ett krav. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har stort kundfokus. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda.

Information och kontakt

Tjänsten som installationselektriker är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning direkt hos BR El AB efter sex månader.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är xx november.

Vid frågor går det bra att kontakta Magnus Nordholm; 046-540 85 91

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Nordholm
Telefon 046-5408591
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BR-El är ett elinstallationsföretag som inriktar oss främst på nyinstallation, entreprenad, renoveringar, service, tele och data.
Sedan uppstarten 2011 har vi expanderat och har i nuläget 13 anställda. I företagets planer på sikt ingår en fortsatt utveckling. BR-El använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror.
I takt med att vi expanderar så behöver vi också nya och ambitiösa medarbetare. Just nu söker vi efter installationselektriker med erfarenhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.