Personlig assistent

Personlig assistent

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent i Malmö med omnejd. Meriterande om du har körkort då många av våra uppdragsgivare bor där kollektivtrafik inte går, samt att du har en viss erfarenhet inom vårdbranschen.

Flexibilitet är viktigt då du som assistent kommer följa med uppdragsgivarna på deras olika aktiviteter samt ska du kunna hoppa in vid kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken uppdragsgivare du arbetar hos men oftast ska du hjälpa/stötta uppdragsgivaren med allt i sin vardag som till exempel förflyttningar (med eller utan lift), personlig hygien, hushållssysslor samt följa med på aktiviteter.

Du som söker ska ha en gedigen känsla och vilja att jobba med människor och att hjälpa dem i deras vardag. Du ska vara lugn och trygg i dig själv, ha en förmåga att vänta in och lyssna på kunden.

Svenska är ett krav
Polska är meriterande

Anställning
Anställningen är en behovsanställning (timanställning) där du hoppar in vid behov. Vid ordinarie personals frånvaro så som till exempel semester, sjukdom eller VAB. Björka Assistans är väldigt måna om sina personliga assistenter och har en väldigt låg personalomkostnad. Därför finns det även en stor chans (vid intresse och om man som assistent visar framfötterna) att man kan bli erbjuden tjänst hos Björka
Assistans.

Skicka ansökan till: ansokningar.mahlin@bjorka-assistans.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björka Assistans är ett privat assistansbolag med verksamhet i hela Sverige. Vi finns för att underlätta vardagen för barn, ungdomar och vuxna som är i behov av personlig assistans. För oss är det oerhört viktigt att våra kunder får den assistans de verkligen behöver och att våra assistenter har en god arbetsmiljö och känner sig delaktiga. Vi jobbar i mycket nära samspel med både kunder, anhöriga och assistenter för att uppnå detta. Den viktigaste egenskapen hos oss på Björka Assistans är att vi har ett genuint intresse av att hjälpa personer med normala behov men som behöver tillgodoses med särskilda insatser.