Anläggare och ledande montör till Bjäre Entreprenad i Malmö

Anläggare och ledande montör till Bjäre Entreprenad i Malmö

OnePartnerGroup söker nu till vår samarbetspartner Bjäre Entreprenad efter dig som vill utvecklas i din yrkesroll som anläggningsarbetare och vill vara en del av en växande organisation.

Om kundföretaget

Bjäre Entreprenad har idag över 50 anställda och då de befinner sig i en stor expansionsfas letar de efter fler flitiga anläggare till sitt nya kontor i Malmö. Fokus ligger på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för både kunder, leverantörer och medarbetare.

www.bjareenterprenad.se/om-oss/

Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många varierande uppgifter som bland annat markarbeten, grundläggning, stensättning och finplanering. Det är omväxlande tjänst där du arbetar mestadels utomhus.

Har du rätt erfarenhet och vill ta ytterligare steg finns också möjligheten att ta rollen som ledande montör. Här får du möjligheten att ta mer ansvar och du arbetar då närmre platschef och arbetsledare.

Din profil

Du är utbildad anläggare och har helst erfarenhet av yrket. Yrkesbevis och övriga relevanta kravutbildningar är meriterande. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. För dig som är driven och har höga ambitioner finns det goda möjlighet att komma längre inom företaget och inom kort ta sig an en mer ansvarstagande roll.

Tjänsten är förlagd på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så sök redan idag för att inte missa din chans!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på ett 40-tal orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se