Skadetekniker till Bilia i Malmö

Skadetekniker till Bilia i Malmö

Om tjänsten

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitet. I arbetet samverkar du med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Formell kompetens

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom skadereparation och goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/heltid, dagtid/Malmö, Jägersro

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna rekrytering samarbetar Bilia med Lernia Bemanning. Du gör din ansökan på www.lernia.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Frågor om tjänsten besvaras av skadecoach Kerstin Lindh, 010-497 95 56, kerstin.lindh@bilia.se. Facklig kontaktperson hos IF Metall är Roger Olsson, 010-497 95 08, Roger.Olsson@bilia.se.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Peter Sandqvist, Lernia, peter.sandqvist@lernia.se.

Vill du läsa mer om företaget så gå in på www.bilia.se.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi kan komma att använda oss av ett personlighetstest i urvalsprocessen. En länk till testet skickas då ut per mail.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 4 800 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2018 omsatte Biliakoncernen ca 28,4 miljarder kronor.

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig skadetekniker till vår anläggning i Malmö, Jägersro. Är du en duktig skadetekniker som är sugen på en ny miljö och nya utmaningar? Är du kundorienterad och beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete? Då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med oss på den resan.