Tekniker - serviceansvarig

Tekniker - serviceansvarig

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker Lexus i Malmö efter en tekniker som brinner för att engagera, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelse och driver verksamheten på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt. I Lexus Malmös toppmoderna lokaler finns nybils- och begagnatförsäljning samt serviceverkstad.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker ska du utföra service, montera tillbehör, byte av vindrutor samt felsöka snabbt och effektivt. Det förekommer även lagerarbete.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med bilreparationer samt hybridteknik och kundkontakt. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med japanska bilar. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du ett bilproffs och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, har förmågan att ge bra service och kan skapa goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt samt i grupp.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid på Lexus i Malmö.

I och med semestertider så kommer alla ansökningar att hanteras v.34 och därefter sker urvalsarbetet löpande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Wollin
Telefon 010-497 97 82
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.