Säljchef Säsong Fritid, Eko Malmö

Säljchef Säsong Fritid, Eko Malmö

Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser!

Vi söker dig som är en prestigelös ledare som vågar ta täten i förändring och som och ser möjligheter i varje utmaning. Du gillar service, sälj och att göra shoppingen till en upplevelse!

Dina arbetsuppgifter
Som Säljchef planerar, leder och utvecklar du ditt område, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du ett team av medarbetare, som du också har personalansvar för. En av dina främsta uppgifter blir att samordna personalresurserna för att nå uppsatta mål. Du deltar själv aktivt i det dagliga arbetet i butiken. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen. Du förstår vikten av och tar ansvar för ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken för att optimera försäljning och resultat. Säsong är en avdelning där vi vill ge kunden en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Din kreativitet kommer till sin rätt och du inspireras av möjligheten att bygga fantastiska exponeringar och rum fyllda av inspiration. I tjänsten kommer du att ansvara för våra viktiga säsongsskiftningar som innebär mycket ombyggnad och förändring.

Vi följer årets säsonger och just nu så bygger Malmös kanske bästa julavdelning med allt som hör där till. Efter nyår så bygger vi om för att möta våren. Då görs plats för trädgård, jord , möbler och grillar.

I din chefsroll ingår att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner. Du kommer att inneha en nyckelroll i butiken och vara en aktiv ledare som coachar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare. Hos oss är samarbete en viktig del i arbetet för att nå framgång.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde efter överenskommelse.

Vi Söker
Dig som är medveten om gällande trender. Du har ett gediget intresse av butiksdrift och har gärna erfarenhet av något av produktområdena. Säsongsavdelningen bygger vi om flera gånger per år. Våra säsonger ska vara en upplevelse för kunden så här kommer din kreativitet till sin rätt. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad och värdesätter ordning och reda. Som ledare är du tydlig och lösningsorienterad. Vi söker dig som har en prestigelös och entusiasmerande personlighet.

Du har en gymnasial utbildning och 5 års branscherfarenhet från detaljhandeln. Du har ett par års arbetslivserfarenhet med yrkeskunskap om hela eller delar av vårt sortimentet. Erfarenhet i ledarbefattning är ett krav för denna tjänst. Dokumenterad ledarutbildning är en merit. Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är önskvärt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag som ser ljust på framtiden. Eko Stormarknad är en del av Bergendahlskoncernen.

På Eko vill vi att det ska vara lätt att ska trivas, roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Vi vill erbjuda en shoppingupplevelse för alla åldrar.

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt gör man på Eko!

Eko utvecklar och expanderar ständigt, både i befintliga butiker och genom nyetableringar, vår nästa butik öppnar i Sundsvall under hösten 2019.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 27 Oktober 2019.

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se länken nedan
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.