Reparatör

Reparatör

Om tjänsten

Till rollen som Underhållsmekaniker på Berendsen söker vi nu en driven och självgående person som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling.

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker en självgående och engagerad person med gott ordningssinne som brinner för att göra ett bra arbete. Du kommer att ingå i ett underhållsteam som totalt består av fyra personer och där planeringsförmågan är avgörande.

Tjänsten
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsmaskiner
  • Innefattar arbeten inom: Elektronik, mekanik, pneumatik och hydraulik.
  • Varierande arbetstider enligt rullande schema.
Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper

Du är en driven och lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa i fokus. Du har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism och är serviceminded.Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och kan se nyttan av dokumentation i bland annat våra underhållsystem (API).

Krav

Tidigare erfarenhet av underhållsarbete är inget krav, men meriterande. Har du jobbat med underhållsarbeten och har kunskaper inom elektronik, processelektronik, svetsning och mekanik är det ett plus. För oss är det viktigare att du har ett brinnande intresse och viljan att lära! Vi ser också att du har gymnasieutbildning och behärskar Microsoft Office. Vårt koncernspråk är engelska och det är en merit om du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Saknas utbildning inom nischkunskaper så som t.ex. reningsverk och kemikaliehantering så kommer detta tillhandahållas av Berendsen.

Om arbetsgivaren

Frågor besvaras av Johan Sjöstrand 070-6807900 alt johan.sjostrand@essrek.se

Välkommen in med din ansökan!

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Essrek AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (11 dagar kvar)