Underhållstekniker

Underhållstekniker

Underhållstekniker

Med ansvar för förebyggande och löpande underhåll, på vår anläggning i Limhamn

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker en självgående och engagerad person med gott ordningssinne som brinner för att göra ett bra arbete. Du kommer att ingå i ett underhållsteam som totalt består av fyra personer och där planeringsförmågan är avgörande.

Tjänsten
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsmaskiner.
  • Skötsel/drift av fastighet, reningsverk, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga.
  • Innefattar arbeten inom: VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
  • Varierande arbetstider enligt rullande schema.
Dina personliga egenskaper

Du är en driven och lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa i fokus. Du har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism och är serviceminded.Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och kan se nyttan av dokumentation i bland annat våra underhållsystem (API).

Krav

Tidigare erfarenhet av underhållsarbete är inget krav, men meriterande. Har du jobbat med underhållsarbeten och har kunskaper inom elektronik, processelektronik, svetsning och mekanik är det ett plus. För oss är det viktigare att du har ett brinnande intresse och viljan att lära!Vi ser också att du har gymnasieutbildning och behärskar Microsoft Office. Vårt koncernspråk är engelska och det är en merit om du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Saknas utbildning inom nischkunskaper så som t.ex. reningsverk och kemikaliehantering så kommer detta tillhandahållas av Berendsen.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Björn Hansson, Underhållsansvarig, på tfn 0732-61 15 07.

Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 6 januari 2019.

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: underhållatekniker, underhåll, VVS, mekanik, pneumatik
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!