Systemadministratör IT-infrastruktur

Systemadministratör IT-infrastruktur

Vill du jobba i ett internationellt marknadsledande och framgångsrikt bolag? Vi söker nu en engagerad kollega som vill vara en del av ett härligt gäng. Vi lovar dig en fullspäckad vardag där den ena dagen inte är den andra lik!

Berendsens IT-verksamhet har till uppgift att stödja och utveckla företagets affärsverksamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. IT-avdelningen består idag av 21 personer och vi arbetar med drift, support, förvaltning och utveckling av företagets olika IT-system. Den svenska IT-avdelningen ansvarar även för IT-miljön i Norge och Finland. Vi söker nu en systemadministratör med en bred teknisk bakgrund och erfarenhet av infrastrukturarbete. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Malmö.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete i ett kvalificerat och sammansvetsat team med stort IT- och verksamhetskunnande. Vi är en dedikerad grupp som bär på stor passion och entusiasm för IT-området och de uppdrag vi utför. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra och framförallt ser vi till att ha roligt tillsammans.

Vi tror att du trivs som bäst när du får växa och utvecklas med oss och vi ser därför det som självklart att vid behov erbjuda dig kompletterande utbildning i relevanta system och teknologier.

Tjänsten
Som systemadministratör:
  • Ser du till att tillsammans med dina kollegor driva och vidareutveckla företagets interna infrastruktur.
  • Är du delaktig i diverse olika IT-projekt vid införandet av nya system eller uppdateringar samt supporterar företagets anställda med IT-stöd, underhåll, felsökning och installationer.
  • Arbetar du med konfigurering och säkerställer att teknisk dokumentation är korrekt.
Dina arbetsuppgifter består av server/lagring, nätverk, säkerhet och telefoni. I tjänsten ingår även 2nd line-support inom infrastrukturteamet, som idag består av totalt fyra personer. Tjänsten innebär visst resande då du ibland besöker våra siter i Sverige, Norge och Finland.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en grundförståelse inom respektive område och en stor passion för problemlösning i en virtuell Windowsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som trivs som bäst när du arbetar i högt tempo och hanterar flera projekt parallellt. För att lyckas i rollen tror vi att du tycker om att släcka bränder emellanåt men i grund och botten arbetar noggrant och strukturerat. På avdelningen är teamwork av största vikt, därför söker vi dig som också prioriterar laget före jaget.

Då du dagligen är i kontakt med olika typer av interna och externa partners bör du vara en god kommunikatör som tycker om att initiera kontakt med andra. Du behärskar svenska såväl som engelska väl i både tal och skrift.

Bakgrund
Vi ser att du minst har en gymnasial utbildning och helst ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Relevant utbildning inom IT är meriterande.

Vi arbetar huvudsakligen i Windowsmiljö och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Windows Server och Active Directory. Även goda kunskaper inom VMware Vsphere och Citrix Xenapp ser vi som ett plus.

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor relaterat tjänsten är du välkommen att kontakta Infrastrukturchef Jesper Ahlgren på 0706-61 07 68.

Har du frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på e-post christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen in med din ansökan!

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om Berendsen
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Läs mer på www.berendsen.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)