Management Trainee till Berendsen Textil Service AB, Malmö

Management Trainee till Berendsen Textil Service AB, Malmö

Management Trainee

till Malmö

Vi söker nya talanger med stort driv för att utvecklas till framtida ledare!

Vill du arbeta på ett företag där hållbarhet, innovation och gemenskap prioriteras? Vill du även få en flygande start på din karriär genom utbildningar och skarpa projekt i ett av Sveriges största bolag, då ska du göra dig själv en tjänst att söka vårt traineeprogram!

Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag, kommer du att inse och känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Genom programmet erbjuder vi dig projekt som gör skillnad, där du har möjlighet att påverka bolaget.

Berendsen ingår i Elis SA och är en internationell verksamhet som är ledande inom textilservice i majoriteten av de 28 länderna där vi är verksamma. Vi levererar komplett hyr-och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Vi är stolta över att förenkla våra kunders vardag samtidigt som vi skapar värde för kunden och deras slutanvändare. Totalt är vi 47 000 anställda på över 440 service-och produktionsställen världen över.

Berendsens Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Syftet med programmet är att utveckla dina kunskaper inom olika områden, såsom produktion, logistik, hållbarhet eller något som passar din kompetens, erfarenhet och intresseområden, med fokus på att göra dig till vår nästa stjärna.

Tjänsten
Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet startar i februari 2020 och ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden:
  • Hållbarhet
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktionsutveckling och logistik
  • Affärsutveckling
  • Human Resources
  • Ekonomi, finans och IT
Din profil
För att lyckas som Management Trainee på Berendsen är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar.

Krav
Till traineeprogrammet 2020 söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat, ekonom-och/eller civilingenjörsexamen. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du franska är det meriterande i ett franskt bolag.

Vi erbjuder dig
Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig tillsvidareanställning, löpande kompetensutveckling, information, utbildningar och studiebesök allt för att få dig att trivas och ta nästa steg inom bolaget efter avslutat program.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Lengdén, på telefon 0702-54 11 02.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev, CV samt betyg genom länken nedan. Sista ansökningsdag är den 10 november 2019.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!