Digital Marketing Communication Officer till Berendsen Textil Service AB, Malmö

Digital Marketing Communication Officer till Berendsen Textil Service AB, Malmö

Digital Marketing Communication Officer

Till vårt huvudkontor i centrala Malmö

Är du en digitalintresserad marknadsgeneralist, där sociala medier, sökords- och konverteringsoptimering samt leadgenerering tillhör några av dina specialintressen? Vill du bli den fjärde medlemmen i ett sammansvetsat team, i ett av Sveriges 500 största företag?

Med din hjälp vill vi bli vassare på att nå ut på våra digitala plattformar. Vi tror att du med lätthet kan använda Google Analytics och Adwords. Facebook Ads Manager och Google Tag Manager är något du har koll på!

Vi tänker också att du förstår hur de olika sociala mediekanalerna fungerar och vilka budskap och format som fungerar bäst i respektive kanal, och att du vet hur en hemsida bör struktureras för att passa målgruppen. Du behöver också en god förmåga att tolka data och vara vass på att omsätta den så att den skapar ett mervärde för oss i vår framtida kommunikation.

Vi tror också att du vet tillräckligt om SEO och SEM för att inte behöva Googla vad det betyder, utan tvärtom kan berätta för alla du möter (om de frågar) om hur fantastiskt det är att jobba med det!

Hur tänker vi att du ska kunna allt det här då? Jo, vi tror att du fått din erfarenhet genom att ha arbetat med företags-/organisationskonton i sociala medier och att du tidigare hanterat hemsidor på ett professionellt sätt. För formens skull och för att ha ett gemensamt språk tror vi att du har en akademisk examen från en kommunikations- eller marknadsföringsutbildning, annars kan du säkert visa upp någonting som vi kan se som likvärdigt!

För att du ska trivas hos oss bör du ha nära till skratt och vara relativt - för att inte säga helt, prestigelös. Vi samarbetar kring det mesta, men med utgångspunkt från våra egna ansvarsområden. Fötterna på jorden låter klyschigt men är bra att ha, då Berendsen är ett väldigt jordnära företag - det är snabba puckar, absolut, men väldigt balanserat.

Slutligen bör du ha lätt till att väcka engagemanget inom dig - vi blir själva lätt engagerade, därför är det nog bra för din egen skull, för att helt enkelt hänga med i tankegångarna som drar igång! Som person är du analytisk och har ett genuint intresse för den tekniska delen av den digitala marknadsföringen. Ett plus är om du är intresserad av video- och bildredigering.

Vi erbjuder dig

Vi är tacksamma för dig och de kompetenser som du för med dig till vårt team, och i gengäld erbjuder vi dig en anställning i ett stabilt, marknadsledande bolag. Vi arbetar dedikerat med vårt hållbarhetsarbete och med de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Du erbjuds löpande kompetensutveckling och ett nätverk både nationellt som internationellt. Vår filosofi är att om du utvecklas och har roligt på jobbet kommer också resultaten!

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Nilsson, Marknadschef, på tfn 0721-582890.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: sociala medier, social media strateg, social media strategi, social media analytiker, social media manager, sociala medier strateg, sociala medier strategi, kommunikation, kommunikationsansvarig, marknadsföring, marknadskoordinator,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!