Lagersäljare Beijer Malmö

Lagersäljare Beijer Malmö

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu en lagersäljare till teamet i Malmö Fosie. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Team Beijer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Vi ska alltid vara bästa alternativet för våra kunder och ser därmed att du som person är initiativrik, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Då du i din roll arbetar nära dina kollegor bör du trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak. Med en god samarbetsförmåga och ett driv kan du bidra till en positiv och utvecklande atmosfär.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkörkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid med Malmö.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Beijer Byggmaterial AB
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 17 aug 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland