Säljchef Arlöv, Malmö

Säljchef Arlöv, Malmö

Beijer Arlöv söker nu en Säljchef med målet att bygga och utveckla företagsförsäljningen lokalt i Arlöv. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning på ett föredömligt sätt. Lika viktigt ser vi dock på ledaregenskaper.

Rollen vi erbjuder

Som Säljchef på Beijer har du ett ytterst ansvar för att leda företagsförsäljningen på filialen och mot lokala kunder. Du har ett team bestående av 5 engagerade företags- och interiörsäljare som du arbetar tätt med för att tillsammans bidra med kompetens och professionell försäljning gentemot våra företagskunder. Du kommer ansvara för att coacha och agera föredömligt, både gentemot ditt team och mot kunder.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Aktivt delta i den pågående expansionen och arbeta mot Beijers gemensamma mål, samt Arlöv/Malmö filialens egen affärsplan.
 • Driva säljarna mot deras uppsatta mål med närvaro och uppföljning via vårt CRM system till sina mål.
 • Egen försäljning och avtalsteckning mot lokala byggare samt riksbyggare
 • Driva kundbesök, kundevent och marknadsplanering för företagsförsäljningen
 • Ansvara för att hålla och driva säljmöte på filialen och ingå i den lokala ledningsgruppen
 • Driva egna försäljningsprocesser enligt vår affärsplan mot uppsatta mål.
Som Säljchef ingår du i den lokala ledningsgruppen som består av filialchef, säljchef fasad & betong, butikschef & lagerchef. Syftet med denna grupp är att stötta och motivera varandra utifrån respektive ansvarsområde och nå optimal försäljningsutveckling. Säljchefsrollen inbegriper mycket ansvar med stora möjligheter till att påverka företagsförsäljningen på filialen.

Kvalifikationer och egenskaper vi söker
 • Eget driv till att skapa goda affärer
 • Erfarenhet från försäljning B2B inom byggvaruhandeln eller liknande bransch är starkt meriterande
 • Naturliga ledaregenskaper med förmåga att inspirera och motivera personal till försäljning
 • Prestigelös och viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och vidbehålla goda relationer

Nästa steg:

Vi kommer löpande ta emot ansökningar. I processen ingår telefonintervju, intervju och tester. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.