Säljare till Beans in Cup AB i Malmö

Säljare till Beans in Cup AB i Malmö

Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer? I så fall är detta jobbet för dig. Vi söker säljare som ska bearbeta nya och befintliga kunder i västra Skåne.

Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Vi innehar just nu titeln "Nordens bästa kaffe på jobbet" som vinnare i en tävling arrangerad av Nestlé Professional – en utmärkelse vi är mycket stolta över.

Ansvarsområden
Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet. Samtidigt, för oss är smak, hållbarhet och service tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär givetvis även involverar kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök. Med kundens behov i fokus jobbar du sedan igenom hela säljprocessen, bestående av demonstrationer, offertarbete, förhandling och avslut. Efter leverans och installation är du tillsammans med den lokale smakexperten ansvarig för att förväntad kundupplevelse infrias över tid. På så sätt bygger vi långa och goda kundrelationer.

Din profil
Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden. Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet - en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt är du en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Är du dessutom intresserad av smak och smakupplevelser är det ett stort plus.

B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, tjänstebil eller bilersättning och i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? I så fall vill vi att du mailar en ansökan med CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya säljare. Maila din ansökan till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Senast den 23 november vill vi ha din ansökan, men eftersom vi arbetar med löpande urval kan beslut komma att fattas tidigare. Ansök därför redan idag. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Marcus Skogfeldt på 040-6019051 eller marcus.skogfeldt@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Marcus Skogfeldt
Telefon 040-6019051
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (14 dagar kvar)