Platschef till Ljungby & Skåne

Platschef till Ljungby & Skåne

PLATSCHEF TILL BARSLUND AB'S PROJEKTLEDNING I LJUNGBY OCH SKÅNE

Brinner du för anläggningsbranschen och har lust till att leda, skapa och genomföra stora och/eller små projekt. Då är en position som platschef hos Barslund AB det du söker. I takt med att vi får fler projekt i Sydsverigebehöver vi nya engagerade kollegor. Vi växer i en konkurrensutsatt marknad där det är viktigt att vi har medarbetare som planerar sina projekt med fokus på tid, ekonomi- och resurser. Här kommer du in i bilden.

VAD KAN VI ERBJUDA
Vi erbjuder en anställning i en ambitiös och kundfokuserad koncern där teknologin, digitalisering och våra kunder är det vi prioriterar högst - vår vision är nådd när 9 av 10 kunder vill rekommendera oss till andra, och att 9 av 10 anställda gärna går till jobbet.

Du kommer som projektchef bära huvudansvaret för projektets genomförande och ekonomin och rapportera till din avdelningschef. I det dagliga arbetet leder du ett team av arbetsledare, projektingenjörer och säkrar därmed projektets framdrift med en god anda i projektteamet.

Du kommer att ansvara för antingen ett stort eller flera små och allsidiga anläggningsprojekt.

DINA PRIMÄRA ARBETSUPPGIFTER
  • Genomföra projekt på ett innovativt sätt med ett fokus på ekonomiskt resultat som motsvarar kalkylen
  • Tillsammans med arbetsledare och projektingenjörer utforma huvudtidplaner och annan dokumentation som behövs för uppstart av projekt, detta ska sedan godkännas av avdelningschefen
  • Se till att alla relevanta personer känner till projektets innehåll
  • Löpande utarbeta detaljerade tidplaner för den kommande perioden samt hantera annan dokumentation som behövs för projektets genomförande t.e.x. inom kvalitets, arbetsmiljö och säkerhetsarbete detta görs tillsammans med projektingenjören och arbetsledaren
  • Ha kännedom om avtalet och se till att avtalsfrågor tas upp i tid
  • Säkerställa fakturering och betalning av det arbete som utförs inom ramen för avtalet
  • Säkerställa tydliga avtal och fakturering av jobb som inte omfattas av projektavtalet
  • Tidigt framföra eventuella extra/ändringsarbeten till beställaren och få godkännanden på de samma innan de utförs
  • Hantera inköp av materialleverantörer och underentreprenörer samt upprätta avtal med de samma.
  • Framföra erfarenhet från projektet och ge förslag till kommande projekt
Lön efter kvalifikationer.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Vi förväntar oss att du har en relevant teknisk utbildning så som ingenjör eller liknande. Du skall ha erfarenhet av projektansvar från entreprenadbranchen. Du arbetar proaktivt, energiskt och har en utvecklingsorienterad tillgång till uppgiftslösningar. Du ser möjligheter istället för hinder. Stor personlig genomslagskraft är nödvändig, samt ekonomisk förståelse. Ett stort nätverk inom entreprenadbranchen och tidigare erfarenhet av projektledande arbete till trafikverket är meriterande.

KONTAKT Har du frågor gällande anställningen, kan du kontakta: VD, Anders K. Sørensen, på telefon +45 3164 2517.

Välkommen med din ansökan idag via knappen "Ansök nu"!

Vi kallar in till samtal löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://barslund.as/career/
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barslund AB är ett företag som växer kraftigt. Vi är väl etablerade i Skåne där vi har vårt huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Göteborg. Vi arbetar över hela södra Sverige. Vårt moderbolag, Barslund Group, finns i Danmark och är där ett av de största anläggningsföretagen på marknaden. Barslund Group består av flera företag, var och en med eget specialområde. Som en del av gruppen blir du en del av en stark kultur och du får många nya, engagerade kollegor. Du kan läsa mer om Barslund på www.barslund.se eller besök oss på de sociala medierna.