Rekryterare och konsultchef till Barona IT

Rekryterare och konsultchef till Barona IT

Har du ett stort intresse för IT och rekrytering? Är du intresserad av att bygga upp något nytt och delta i vår fortsatta resa framåt i Norden? Då kan vi ha jobbet för just dig!

Vi växer och letar därför efter en vass medarbetare som ska ansvara för rekrytering och konsulter på Barona IT. Vi erbjuder möjligheten att jobba med engagerade och drivna kollegor i en internationell miljö där glädje, kreativitet och mod står i centrum. Du kommer arbeta i en varierande roll och får vara med på vår tillväxtresa i de nordiska länderna. På Barona använder vi smarta, moderna och digitala verktyg i vårt arbete och du blir en viktig spelare i ett modernt, nytänkande och ambitiöst bolag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen med fokus på annonser, urval, search och intervjuer. Vi lägger stor vikt vid att hålla hög kvalitet i vår rekryteringsprocess och arbetar ständigt med att förbättra vår kund-, kandidat- och medarbetarupplevelse. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär mycket kontakt med kunder; du har en konsulterande roll i kunddialogen för att kunna möta verksamheters och kandidaters krav i rekryteringsprocesserna. I rollen får du mycket frihet och ansvar och samtidigt en möjlighet att jobba med många spännande kunder och uppdrag inom IT. Tanken är även att du ska ta personalansvar för konsulter inom IT-området och i den delen av rollen ingår förstås coaching och utveckling av medarbetare, personaladministration, uppföljningar, avtalshantering med mera.

Vi erbjuder tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du utgår från vårt kontor i Malmö, resor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är affärsorienterad, nyfiken och förtroendeingivande i både kund- och kandidatrelationer. Vi tror att du har erfarenhet av rekrytering eller av att själv arbeta inom IT. Vi uppskattar engagemang och innovation i vårt team och vi förväntar oss att god samarbetsförmåga är en given egenskap hos dig. Rollen kräver en utpräglad administrativ ådra och ett genuint intresse för system och digitala rekryteringsverktyg. Du tänker utanför boxen och vågar utmana våra arbetssätt och rutiner och självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet!

Kvalifikationer
  • Relevant eftergymnasial examen
  • 1-2 års erfarenhet av rekrytering alternativt erfarenhet av roll inom IT och starkt intresse för rekrytering
  • Bra marknadskännedom inom IT branschen
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska
  • Intresse för ledarskap och personaladministration
Om Barona IT

Barona IT är en nordisk pionjär inom kompetensförsörjning och rekrytering inom IT. Vi är tillsammans ett glatt gäng om 35 kollegor i Finland, Sverige och Danmark och vi sysselsätter över 1000 IT-experter. Vi tror att framtiden tillhör de modiga. Med rätt inställning och rätt kompetens är ingen utmaning för stor!

Ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men för frågor kring tjänsten, kontakta johanna.mix@barona.se

Sök tjänsten idag, urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mix
Telefon 0720772113
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (3 dagar kvar)