PROCESSOPERATÖR (SEMESTERVIKARIAT)

PROCESSOPERATÖR (SEMESTERVIKARIAT)

Har du tidigare erfarenhet som industriarbetare eller har en teknisk utbildning och är intresserad utav sommarjobb? Då kan detta vara något för dig!

Ball är tillverkningsföretag som producerar burkar till dryckesindustrin och är placerad i Fosie, Malmö. Det är ett globalt bolag med ca 19 000 anställda globalt varav ca 250 arbetar på Ball i Fosie.

Vi söker industrimedarbetare för arbete under sommaren. Arbetet är på heltid under tre månader. Du kommer att arbeta som maskinoperatör med start i slutet på maj till och med augusti. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna jobba hela perioden. Du kommer att arbeta 12 timmars pass och schemat kommer innebära att du arbetar två dagar dagtid, ledig tre dagar, jobbar två dagar natt, ledig tre dagar osv. Vi ställer krav på att du kan arbeta under hela perioden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Övervakning av produktionsutrustning
  • Justera olika inställningar på maskiner
  • Dagligt underhåll av maskiner
  • Vara aktiv i förändringsarbete och hålla en hög kvalitét
  • Slutkontroll av den färdiga produktionen
Din profil
Du har som lägst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Har du tidigare arbetat som industriarbetare, maskinoperatör eller som bilmekaniker är detta meriterande. Vi ställer krav på att du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift samt grundläggande kunskap i engelska. Du har goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system.

Som person är du flexibel, engagerad och stresstålig. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och ordningsam. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och tycker det är kul att lösa problem. Du är hjälpsam och jobbar gärna i team.

Vi jobbar för att skapa och bibehålla en säker arbetsplats och genomför drogtest på alla nyanställda.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ball.com
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och vårt huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö. För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com