OMRÅDESANSVARIG PALLPACK

OMRÅDESANSVARIG PALLPACK

Vi söker en Områdesansvarig till Pallpacksområdet!

Ball tillverkar metallburkar och som Områdesansvarig till Pallpacksområdet kommer du att arbeta dagtid på vår produktion i Malmö. En av dina främsta arbetsuppgifter är att säkra drifttid/upptid på våra förpackningsmaskiner och bansystem. Som Områdesansvarig kommer du arbeta förebyggande med processövervakning (analys och uppföljning), samt processförbättringar enligt TPM metodik och med ett Lean perspektiv. Detta för att ständigt förbättra effektiviteten, samt minska kassation och förbrukningsmaterial. Du kommer även att vara delaktig i att utvärdera nya maskiner och utrustningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Säkerställa att samtliga banor, bandare och kringutrustning på Pallpacksområdet levererar.
  • Leverera KPI:er för pallpacksdriftssäkerhet, effektivitet och budget.
  • Support vid felsökning, underhållsjobb och provkörningar inom pallpacksområdet och banor.
  • Planering och genomförande av underhåll enligt uppsatt tidsram, omfattning och budget.
  • Support till kvalitetsavdelningen vid kvalitetsbrister och reklamationer, samt deltar vid korrigerande åtgärder.
  • Support till EH& S vid utredningar kring tillbud och olyckor, samt deltar vid korrigerande åtgärder.
  • Driva projekt tillsammans med projektledare inom teknikavdelningen och håller uppsatta tider, budget och kvalitetsmått.
  • Säkerställer rätt lagernivåer på reservdelar
Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig med teknisk utbildning eller motsvarande gymnasienivå inom mekanik, eller att du tillägnat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfaren. Du har minst 3 års erfarenhet av arbete med mekanik (reparationer, installationer av produktionsutrustning).
Du har datorvana och känner dig bekväm i att använda Office-programmen (framförallt Excel) samt goda svenskkunskaper och grundläggande engelska i tal och skrift.

Som person har du erfarenhet av att agera som informell ledare och trivs med att arbeta som det. Du är van att arbeta proaktivt och är ansvarstagande. Egenskaper som vi värdesätter är problemlösare, logiskt tänkande, analytisk och innovativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ball.com
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och vårt huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö. För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com