Är du mekanisk kunnig och erfaren mekaniker? Har du erfarenhet av att arbeta i produktionsverksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Ball tillverkar metallburkar och som Maskinreparatör kommer du att arbeta dagtid på vår produktion i Malmö. Som Maskinreparatör på Ball kommer du vara en del av vår mekaniska avdelning som består av 14 medarbetare och som Maskinreparatör kommer du att ansvar för en specifikt område i produktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övervaka produktionsutrustning och avhjälpa stopp.
  • Göra inställningar och justeringar på maskinerna.
  • Aktivt arbeta för att hålla hög kvalité, hög produktivitet och minimera kassationer
  • Genomföra planerade underhåll på maskinerna och arbetsområdet
  • Aktivt delta i vårt arbete med ständiga förbättringar.
Bakgrund och erfarenhet
Du har en verkstadsteknisk utbildning alternativ har du tillägnat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfaren (minst 3 år). Grundläggande datakunskaper, samt grundläggande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad, stresstålig och kvalitetsmedveten. Du kan prioritera, är noggrann och bra på att hålla ordning och reda. Du är engagerad och intresserad av att arbeta med problemlösning ständiga förbättringar.

Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och är noga med kvaliteten. Du trivs med att arbeta i ett team, där man tillsammans arbetar för att uppnå goda resultat.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ball.com
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ball Corporation tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och vårt huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. Vi är en global aktör med 18 700 anställda runt om i världen. I Sverige har vi en dryckesburksfabrik, vilken är placerad i Malmö. För ytterligare information är du välkommen att besöka vår hemsida www.ball.com