Vi söker dig som brinner för redovisning!

Vi söker dig som brinner för redovisning!

Service - Tillgänglighet - Engagemang - Kvalitet - Samarbete

Gammal eller ung.... Med eller utan arbetslivserfarenhet....

Kravet är att du vill jobba i team, är positiv och förändringsbenägen!
Till våra kontor i Malmö och Lund söker vi redovisningskonsulter som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss i vår verksamhet! Du kommer vara med i vår spännande framtidsresa mot den digitala världen där vi lägger stor vikt vid analyser och rapporteringar till kunderna.

Tillsammans med kollegorna är du ett bollplank och hjälper dina kunder att förverkliga sina visioner och förbättra sin verksamhet. Du har direktkontakt med våra kunder och vi ser ett stort värde i relationsskapande. Ditt arbete är förlagt både ute hos kund och inne på kontoret.

Våra kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör att arbetet är både omväxlande och socialt. Det är därför också ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har goda möjligheter till egen utveckling bl.a. genom intern och extern vidareutbildning.

Vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Malmö/Lund, då våra kunder har sin verksamhet där och det är en stor fördel om du har körkort.

För oss är DU som person viktigast och om DU är den vi söker så bygger vi tjänsten utifrån dig!

Ansökan

Tjänsterna ska tillsättas så snart som vi hittar rätt personer och det är tillsvidaretjänster på heltid. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.mlt@bakertilly.se.

Läs gärna mer om oss på www.bakertillymlt.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (35 dagar kvar)