Projektledare till OBOS

Projektledare till OBOS

Vi är en av Nordens största bostadsutvecklare. I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt. OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder i Norden.

Projektledare till OBOS

Med fina resultat i omsättningen gör att vi fokuserar på projektutveckling med markförvärv och egenutvecklade bostadsrättsprojekt. Satsningen innebär att vi behöver förstärka organisationen med ytterligare en Projektledare i Malmö som kommer att verka i Skåne.

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som Projektledare på OBOS är du produktionsansvarig för byggprojekten. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvarig för entreprenaders upphandlingar, förhandlingar och avtal.
  • Ansvarig för projektens budget.
  • Ansvara för entreprenaders upphandlingar.
  • Utveckla långsiktiga relationer med kunder och entreprenörer.
  • Ekonomiskt optimera projekten genom affärsmässigt tänk.
  • Tätt samarbete med projektutvecklare.
  • Ansvara för att kontroller av slut- och garantibesiktningar genomförs.
  • Kommunicera nyckeltal med huvudkontoret i varje projekt.
Vem trivs här?
Du har tidigare erfarenhet av att av leda byggprojekt och dess process genom hela kedjan. Du har vana av att sköta den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen av totalentreprenader. Vi ser också att du har relevant eftergymnasial utbildning samt tidigare erfarenheter ifrån byggbranschen och trivs i en roll där du har ett helhetsansvar. Du drivs av att göra bra affärer och arbeta proaktivt samt agerar på nästa steg framåt i projektet. Viktigt att du har en god ekonomisk kompetens och är van vid att lyckosamt förhandla.
Som person är du driven, affärsmässig och relationsskapande. Du är förtroendeingivande och är duktig på att bygga långa relationer. Du uppskattar en fin teamkänsla men motiveras också av att styra din egna arbetsuppgift. Ditt strukturerade ordningssinne är till din hjälp i denna roll. Allmänna datorkunskaper är inga problem för dig och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Vi uppskattar ditt positiva synsätt och att du genom ditt engagemang får med andra mot uppsatta mål.

Vad erbjuder vi?
Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar dessutom på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Karin Kling på karin.kling@badenochandclark.se eller på 0736-847507. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och videointervju. Sista ansökningsdag är 19 juni.
Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)