Verkstadschef till STS

Verkstadschef till STS

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu

Verkstadschef

till vår anläggning i Malmö

Vi söker ny Verkstadschef till vår verkstad i Malmö eftersom vår nuvarande Verkstadschef kommer anta nya utmaningar som servicesäljare inom den centrala organisationen.

STS i Malmö är auktoriserad märkesverkstad för både MAN och DAF lastbilar samt är ackrediterad verkstad för att släcka 2:or och kontrollera färdskrivare. STS Malmö har ett brett tjänsteutbud och erbjuder fullservice och reparationer omfattande hela kundens transportlösning. På vår verkstad i Malmö jobbar vi både med lastbilar och efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader.

Målet är att vara våra kunders kompletta leverantör av service och reparationer på tung transportutrustning och vi strävar hela tiden efter att vara "bäst i byn". I Malmö har planering påbörjats att utöka verksamheten med satsning på en optimerad lokal inom närmsta åren.

Vår nya Verkstadschef kommer hjälpa organisationen att ta verksamheten till nästa nivå. En del i detta är att efterleva företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera genom uppställda mål för kvalitet och miljö.

Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och ett utvecklat affärstänk. Erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. Att ha en aktiv dialog med våra kunder är centralt. Du kommer att ha helhetsansvar för driften vilket innebär personalansvar för vårt mekanikerteam och för att administrationen flyter. Med tjänsten följer fullt resultatansvar och styrande mot fastställd budget. Verkstadschefen följer löpande upp verksamheten med stöd av företagets ledning och dess stödfunktioner.

STS är en stor familj som ger extra värde för såväl kunder som personal, därför uppmuntras all form av nätverkande mellan företagets olika verkstäder.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår nuvarande Verkstadschef Morgan Lindell på tfn: 0704 95 41 24 Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Rodey på epost: matilda.rodey@badenochandclark.se eller 0736 84 74 50.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (8 dagar kvar)