Teknisk Projektledare till Pågen AB

Teknisk Projektledare till Pågen AB

Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Företaget har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget har en positiv försäljningsutveckling och verkar i en stabil bransch. I Sverige finns medarbetare över hela landet för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Huvudkontoret ligger i Malmö, med två bagerier i Malmö och i Göteborg, och omsättningen är 4 miljarder SEK. Mer information hittar du på www.pagen.se.

Om rollen

Som Teknisk Projektledare på Pågen i Malmö blir du del av ett projektteam med fyra kunniga och kompetenta kollegor. Med en fot ständigt i produktionen kommer du att leda, koordinera och implementera tekniska projekt i enlighet med företagets strategi och vision. Du ansvarar för dina projekt från ax till limpa - från förstudie till planering och genomförande, och har stor frihet i utformningen av dem. Du har ett öga utåt för att hålla dig, och Pågen, uppdaterade inom den senaste tekniska utvecklingen. Ingen dag är den andra lik, och du behöver vara lika bekväm med att presentera inför ledningsgruppen eller förhandla med leverantörer, som att engagera och involvera produktionspersonalen i dina projekt. Vill du ha en härlig mix av uppgifter där du själv är med och håller i taktpinnen, i en välmående och växande organisation med gott om utrymme för egen utveckling? Då kan det här vara tjänsten du letat efter!

Kvalifikationer

Vi tror att du har arbetat med tekniska projekt i minst 3-5 år, helst inom processindustri och produktionsteknik eller automation. Programmeringserfarenhet inom CAD eller PLC är mycket meriterande. Vidare bör du ha en högre teknisk utbildning och mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du en naturlig och handlingskraftig ledare som skickligt bygger såväl relationer som struktur. Du tycker om att ta initiativ och ansvar, och kommunicerar med samma lätthet på alla nivåer. I en tidvis hektisk vardag, är du den som har koll på läget och driver saker framåt med entusiasm, kreativitet och målfokus - samtidigt som du månar om dina kollegor i en miljö där man trivs och har roligt tillsammans!

Vad erbjuder Pågen?

Pågen är ett företag med ett långsiktigt förhållningssätt som har en passion för att ständigt utvecklas för att kunna fortsätta förse sina konsumenter med färskt gott bröd. Vi har en entreprenörsdriven kultur med korta beslutsvägar och stark lokal förankring. Vi har ett högt automatiserat bageri i ständig utveckling, som präglas av medarbetarnas engagemang att baka med kärlek där man har omsorg kring hela värdekedjan - från sådd av spannmål till butikshyllan. Pågen är ett företag med positiv försäljningsutveckling i en stabil bransch, både i Sverige och internationellt. Hos oss blir du en del av ett erfaret och engagerat team med stor samlad kompetens, där du kommer att få bygga vidare på din kompetens och karriär - det är bara dina egna ambitioner som sätter gränserna.

Sök tjänsten

Då vi samarbetar med Badenoch + Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Senior Consultant Matilda Rodey, matilda.rodey@badenochandclark.se, om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Vänligen observera att vi inte accepterar ansökningar via epost.

Badenoch + Clark använder tester och videointervjuer som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering. Sista dag för ansökan är 19 maj, men urval och delmoment sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut - så vänta inte med att ansöka!

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Sista ansökningsdag 19 maj 2022 (3 dagar kvar)