Account Manager till TicTac Interactive, Malmö

Account Manager till TicTac Interactive, Malmö

TicTac är en av nordens ledande aktörer inom Edtech, en stark tillväxtbransch, med sikte på världen. Vi utvecklar plattformar, produkter och tjänster för digital distribution av kunskap. Vi arbetar "business-to-business" och strävar efter världsklass i allt vi gör.

Sedan starten 1999 har TicTac utvecklats från en nationell till en internationell aktör med sätet i Malmö och kontor i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Oslo. TicTac är en helhetsleverantör i sin bransch och erbjuder kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa.

Har du några års erfarenhet från värdeskapande försäljning och en god förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer? Har du en självledande och affärsorienterad personlighet kombinerat med intresse och förståelse för digitalisering?

Läs då vidare - TicTac söker en driven och digitalfokuserad Account Manager i världsklass!

Dina arbetsuppgifter

Du har tidigare haft budget- och resultatansvar och förväntas ha koll på och uppskatta din omvärld för att kunna erbjuda kunden den bästa lösningen. Erbjudandet innebär att sälja produktioner av digitala utbildningar genom plattformar och licenser till både nya och befintliga kunder. I din vardag följer du TicTacs säljprocess från kvalificering av inkommande lead till avslut och uppföljning. Från den skickliga backoffice-avdelning erbjuds en del avlastning avseende det administrativa arbetet såsom offerter m.m.

Resor och mässdeltagande ingår också som en naturlig del av tjänsten och antal övernattningar per år uppgår till omkring 50.

Vem är du?
Som person andas du försäljning! Du är kommunikativ, social och framåt på ett affärsmässigt sätt och drivs av både affär och relationsbyggandet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning mot B2B. Erfarenhet från branschen är inte ett måste utan viktigare med intresse eller erfarenhet från någon form av digital transformering. Alternativt har du en bakgrund från kommunikation, konsultvärlden eller IT.

Du har haft budgetansvar och på ett framgångsrikt sätt drivit hela säljprocesser. Du är en van förhandlare och har en konsultativ approach med förmåga att kunna prioritera. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du är noggrann som person och gillar att på ett strukturerat sätt arbeta i CRM-system.

Vårt erbjudande

Vill du jobba på ett ledande Edtech-bolag med internationellt fokus och arbeta med många och stora varumärken?

Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där vi genom passion, respekt och kundfokus strävar mot världsklass. I rollen som Account Manager har du goda möjligheter bidra till att vi tillsammans blir ännu bättre och når ännu längre.

För tjänsten är du stationerad på trevliga Malmö-kontoret även om din arena idag omfattar hela Sverige men på sikt även flera av våra nordiska grannar.

Hur söker du tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret längre ner på sidan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakt Excecutive Search konsult Tobias Falck på tobias.falck@badenochandclark.se eller 070-720 90 35.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)