BWT Pharma & Biotech AB söker en ambitiös Ekonomiassistent

BWT Pharma & Biotech AB söker en ambitiös Ekonomiassistent

Tjänstebeskrivning

Har du tidigare erfarenhet från administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter?
Vill du arbeta i en branschledande organisation med ett sammansvetsat team? Då är detta tjänsten för dig!

Till BWT Pharma söker vi nu en utåtriktad, ansvarsfull och effektiv person med hög social kompetens. Du är driven och har stor arbetskapacitet med intresse för siffror, problemlösning och människor. Då vissa delar av arbetet innefattar en alltmer internationell karaktär är det viktigt att du är en god kommunikatör.

I rollen som ekonomiassistent hanterar du följande arbetsuppgifter:
  • Ansvar för leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Moms och intrastat
  • Kundreskontra, krav och inkasso
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Ansvar för telefoni och posthantering samt kontorsadministration
Krav på person

För att passa och trivas i rollen har du gymnasieutbildning inom ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbetsuppgifterna. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av varierat ekonomiarbete, gärna på ett mindre bolag där du skaffat dig en bred kunskapsnivå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Dynamics AX. Vi värdesätter mycket goda kunskaper i Office programmen med tyngdpunkt på Excel. Att kunna uttrycka sig i både tal och skrift är ett krav. Kommunikationen och korrespondens sker såväl på svenska som på engelska.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BWT Pharma & Biotech AB är verksamma inom försäljning, projektering, installation och service av vattenbehandlingsanläggningar för ultrarent vatten främst till farmaceutisk industri, sjukhus, universitet och semi-conductor industrin. Vårt verksamhetsområde är hela Norden, med tyngdpunkt i Öresundsregionen samt Asien. Företaget består av ca 30 anställda och ingår i en koncern med ca 6 000 anställda.

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, assistent, administratör, administration