Automationsingenjör

Automationsingenjör

Kort om tjänsten

Redo för nya utmaningar med meningsfulla produkter? BWT Pharma & Biotech jobbar med fantastiska projekt för att rena vatten i olika miljöer och som i slutändan kan rädda liv. Som Automationsingenjör jobbar du i projektform med kunder över hela världen och med den senast tekniken. Placering i Malmö i fräscha lättillgängliga lokaler.

Om verksamheten

BWT Pharma & Biotech AB är en världsomfattande och marknadsledande aktör inom segmentet processvattenrening för Pharma & Biotech industrin. BWT levererar branschledande teknologier och produkter för Purified Water (PW), Water for Injection (WFI) och Pure Steam, mot den farmaceutiska industrin och laboratorium. Tillverkningsanläggningar i Europa, Asien och USA ger kvalificerad och prestandatestad utrustning som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Vi är verksamma inom försäljning, processteknik, automationsteknik, projektering, validering, FAT, SAT och service med eftermarknadssupport.
Mer information om BWT Pharma & Biotech finner du på: www.bwt-pharma.com

Mer om tjänsten

Här erbjuds ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner i ditt team. Du kommer att ingå i ett team med likasinnade, ambitiösa personer som är vana att hugga i där det behövs.
I teamet finns det olika roller med spetskompetens inom sitt område och genom att arbeta i projektform med god kommunikation nyttjar man allas styrkor.

Typiska, men inte uteslutande, arbetsuppgifter i ett projekt är:
  • Kravdokumentation och funktionsspecar tas fram och utvärderas i projektgruppen, även med kund och leverantörer
  • Elritningar & PLC-programmering i Siemens
  • Dokumentation och löpande rapportering
  • FAT (Factory Acceptance Test) görs i huset tillsammans med kund
  • SAT (Site Acceptance Test), görs oftast av installationsteamet men viss support kan behövas
  • Utöver det dagliga projektarbetet uppskattas egna uppmanas initiativ till förbättrad arbetsprocess mm, allt för att få projektverksamheten att hela tiden förbättras
Din profil

För att lyckas i rollen som Automationsingenjör så tror vi att du har en gedigen erfarenhet och ett driv att hela tiden göra saker bättre. På samma sätt ha känslan att hålla fast vid saker som fungerar och vara öppen för nya arbetssätt i en organisation med höga ambitioner.

Vi tror att din bakgrund innehåller någon teknisk utbildning med inriktning automation, programmering, elektromekanik eller liknande. Du har jobbat med PLC programmering (Siemens) och känner dig trygg med att läsa eller konstruera elritningar. Om du har ett eller tio års erfarenhet spelar ingen större roll, mycket vikt läggs vid personlighet och driv.

Vi ser gärna att du jobbat med PLC-system från Siemens, men andra system som Mitsubishi och Allen Bradley är meriterande. Scada-system, typ WinCC och iFix är också meriterande.

Som person gillar du högt i tak och uppskattar att kunna vara självgående och ta egna initiativ och beslut. Ordning och reda och att ge stöd till kollegor är en självklarhet. Företaget tar väl hand om sin personal och därför är det enkelt att ge minst lika mycket tillbaka. Du känner dig trygg i din kompetens och yrkesroll och ser fram emot att dela med dig av din erfarenhet med andra. Du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jonas Leijon
Telefon 040-6601209
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.