Installationselektriker

Installationselektriker

Vi söker duktiga elektriker med utbildning från elprogrammet och som innehar ECY certifikat.
Som person är du noggrann och bra på att ta emot instruktioner. Du har en mycket god samarbetsförmåga och ett eget driv.
I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt där social kompetens är viktigt för att skapa goda relationer och vara representativ för företaget.

Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tar till dig ny teknik och är en problemlösare. Du är självgående som person och sätter dig snabbt in i nya situationer. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som elektriker. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och fungerar lika bra självgående som i team.
  • Svenska i tal och skrift
  • Utbildning inom el

    Som elektriker inom entreprenad kommer du att arbeta i en varierande vardag där du ofta själv eller tillsammans med andra planerar, samordnar och utför dina entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll. I dina arbetsuppgifter ingår även att rapportera eventuella avvikelser eller bristfälligheter i material och arbeten.
    Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande.l
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boosttp.se
Sista ansökningsdag 18 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen.
Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.
Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power och har även möjlighet till en framtida anställning hos någon av våra uppdragsgivare. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.
Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.