Boost Technical Power samarbetar med både stora och mindre elföretag som levererar kompletta projekt och helhetslösningar samt servicetjänster inom bygg-, industri, infrastruktur och energi.


Vill du arbeta med ett företag som satsar på att du ska utvecklas och skaffa dig erfarenhet från yrkeslivet på ett tryggt och roligt sätt?Vi söker nu ett antal duktiga elektriker inom entreprenad och service.


1-2 års montör : Du har avslutat din lärlingstid och har ditt certifikat klart. Här får du möjlighet att skaffa dig bredare erfarenhet och prova på olika delar av elektrikeryrket.


Fullbetald elektriker: Du har gedigen yrkeserfarenhet , men vill få ett annat perspektiv och möjlighet till utveckling, både som person och i din yrkesroll.


Ledande montör: I dessa projekt värdesätts din kunskap och goda ledaregenskaper. Du får chans att påverka och vara drivande i både större och mindre projekt.

Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för den här tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se.


Märk rubriken på ditt mail med: Elektriker


Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boosttp.se
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen.
Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet), samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power.
Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät samt goda möjligheter att få anställning hos någon av våra kunder.