Vill du arbeta med ett företag som satsar på att du ska utvecklas och skaffa dig erfarenhet från yrkeslivet på ett tryggt och roligt sätt?

Vi söker nu ett stort antal duktiga elektriker inom entreprenad, service och distribution då vi har stor efterfrågan från våra kunder.

1-2 års montör : Du har avslutat din lärlingstid och har ditt certifikat klart. Här får du möjlighet att skaffa dig bredare erfarenhet och prova på olika delar av elektrikeryrket.

Fullbetald elektriker: Du har gedigen erfarenhet , men vill få ett annat perspektiv och möjlighet till utveckling, både som person och i din yrkesroll.

Ledande montör: I dessa projekt värdesätts din kunskap och goda ledaregenskaper. Du får chans att påverka och vara drivande i ett stort och stabilt företag.
Som person trivs du att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga.
Du anser att man aldrig blir fullärd och är nyfiken på att utvecklas som elektriker

Vi på Boost värdesätter din sociala kompetens då du i ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakter och förmågan att skapa goda relationer är av stor vikt.
Du känner en stolthet i din yrkesroll och strävar alltid efter att leverera god kvalitet på ditt arbete.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boosttp.se
Sista ansökningsdag 17 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.
Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power och har även möjlighet till en framtida anställning hos någon av våra uppdragsgivare.
Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.