Administratör / Orderplanerare med placering i Malmö

Administratör / Orderplanerare med placering i Malmö

BMS KRANAR AB
TUNGA LYFT AVDELNINGEN SÖKER

ADMINISTRATÖR/ORDERPLANERARE MED
PLACERING I MALMÖ

Sedan starten av Tunga Lyft avdelningen i BMS Sverige 2016, så har efterfrågan på våra tjänster i hela landet stadigt ökat, så det är därför vi nu behöver utöka vår administrativa avdelning med ytterligare en administratör / orderplanerare.

Administratör / Orderplanerare till BMS Tunga
Lyft – Malmö


Ansvarsområden och arbetsuppgifter

I rollen som administratör / orderplanerare kommer du att ha en central roll hos BMS Tunga Lyft. Du kommer att fungera som "spindeln i nätet" och ha kontakt både internt och externt i organisationen. I denna roll kommer du att ha hand om inkommande order, disponering av personalen samt övriga administrativa tjänster, så som fakturering, inköpsorder, hantering och kontroll maskinrapporter.

Din profil

Du har tidigare haft en liknande roll, men känner dig nu redo att ta lite mer ansvar och vill utöka dina kunskaper. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och en stor merit är om du har tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics AX.

Du är strukturerad, intresse för siffror och system. Du gillar högt tempo och många bollar i luften som du snabbt kan växla mellan.

Du har en relevant gymnasieutbildning i grunden och pratar flytande svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i Engelska, kunskaper i Danska är en merit. Kunskap om tunghantering är en merit men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter samtidigt som du har en förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete.

Låter detta som nästa karriärsteg för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande.

Detta är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning på sex månader tillämpas. Placering i Malmö, tillträde sker snarast.

Låter detta som något för dig så maila in ditt CV till aer@bmskranar.se och märk mailet med "administratör
/ orderplanerare".

Vid frågor rörande tjänsten kontakta Anders Eriksson på 070-3589625.
Mer info
Kontaktperson Anders Eriksson
Telefon 0703589625
Email Mejla Anders Eriksson
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bmskranar.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BMS är ett internationellt, familjeägt företag, med rötter och huvudkontor i Danmark.

BMS Kranar AB ingår sedan hösten 2004 i BMS-gruppen med huvudkontoret beläget i Malmö.

Vi löser lyftuppgifter i hela Europa, men med fokus på norra
Europa, USA, Sydafrika, Australien, Ryssland och särskilt Skandinavien. Där BMS i årtionden har varit marknadsledande i uthyrning av kranbilar, mobilkranar, larvkranar, lastbilsliftar och tunggodshantering med tillhörande specialiserad personal. Totalt är vi ca 1000 anställda i BMS Koncernen.