Mekaniker - inriktning fordon

Mekaniker - inriktning fordon

Vi söker nu mekaniker till BM Transportkylservice i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att reparera, serva och underhålla, mestadels, tyngre fordon.
Arbetstid dagtid, men beredskap kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet och/eller utbildning inom el, kyla, fordon eller verkstad. Du behöver inte tidigare jobbat som bilmekaniker, men du har ett stort intresse för denna typen av arbete.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82 eller Sebastian Strömberg, sebastian.stromberg@wikan.se, 0417-77 99 85

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsterna börjar med en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos BM Transportkylservice.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-77 99 82
Email Mejla Catharina Holgersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.