E-commerce

E-commerce

Brinner du för e-handel och digital kommunikation? Vill du arbeta i ett företag som har en passion för inredningslösningar och hållbarhet?

Då är du kanske helt rätt för oss på BKM Öresund! Vi söker nu en E-commerce Manager till vårt kontor i Malmö.

Om tjänsten
Som E-commerce Manager hos BKM Öresund kommer du att ansvara för vår e-handel, driva försäljningen samt öka kundnöjdheten. Tjänsten är både strategisk och operativ och ditt fokus kommer att ligga på att underhålla vår e-handel, planera den digitala marknadsföringen, arbeta mot att öka konverteringen samt förbättra användarupplevelsen.
Du kommer även att fotografera nya produkter till hemsidan.

Vem är du?
Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom e-handel. Vi ser gärna att du har en bakgrund som E-commerce Manager eller annan relevant tjänst inom e-handel. Som person behöver du vara självgående, ansvarstagande och driven. Du förväntas att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra då du kommer att ha ansvar för samarbetet med vår webbyrå. Du har en god förmåga att se helheten och är resultatorienterad. Du har även en teknisk förståelse. Erfarenhet inom Wordpress och Magento är meriterande. Det är ett stort plus i kanten om du har erfarenhet av produktfotografering.

Praktiska detaljer
Startdatum: Snarast möjligt
Anställningstyp: Heltid, fast. Provanställning 6 mån.
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Sista ansökningsdatum: 23 april 2021

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor?
Har du några frågor om tjänsten? Kontakta Carline Asplund på caroline@bkm-oresund.se eller

0732-633133.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på BKM köper och säljer begagnade kontorsmöbler. Vår vision är att skapa ett naturligt kretslopp av nöjda kunder som byter upp sig och förfinar sin kontorsmiljö. Vi strävar efter att ta fram hållbara inredningslösningar och produkter med tanke på miljö och kvalitet som i slutändan ger ökad prestation på jobbet. Att återanvända är bra!