Utvecklingsorienterad Business Controller till BIMobject i Malmö

Utvecklingsorienterad Business Controller till BIMobject i Malmö

Är du en person med hög analysförmåga som gärna tar rollen som systemansvarig i ditt team? Har du varit med på en tillväxtresa och är redo för nästa? Brinner du för förändring och utveckling? Vill du dessutom jobba i ett snabbväxande bolag med en internationell kultur? Då föreslår vi att du läser vidare för då kan det vara dig vi söker till denna roll.

Beskrivning av tjänsten

BIMobject har tagit sig igenom sin start-up fas och du erbjuds nu en fantastisk möjlighet att få vara med oss på vårt nästa steg i utvecklingen att bygga ett stort globalt bolag. Detta gör vi tillsammans som ett team där inställningen att våga testa och se möjligheter är det som skapar framgång. Företagskulturen präglas av en vilja att se medarbetarna vidareutvecklas i sina roller samt att ha en professionell framtoning, likväl som att kunna ha kul tillsammans på jobbet.

I rollen som Business Controller får du ett stort ansvar att utveckla och bygga vidare ekonomistyrningen inom organisationen. Du kommer att ingå i ett team på 3 personer där du rapporterar direkt till CFO. Du blir ett viktigt stöd i organisationen där du har en tät dialog med kollegor såväl lokalt som globalt. På ett pedagogiskt sätt klargör du kopplingen mellan siffrorna i rapporterna och affärsverksamheten. I rollen ingår både att ta fram och att vidareutveckla rapporter till ledning och styrelse. Vid sidan av detta förväntas du ta fram business case för analys och presentation i ledningsgrupp. Du kommer även att få möjlighet att delta i och driva projekt som berör ekonomifunktionen. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Då vi är en global organisation kan det förekomma resor i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Analys och modellering
Rapportering till ledning och styrelse
Kassaflödesanalys
Prognos och budget samt koordinering av budgetprocessen
Utveckling av system, rutiner och processer
Diverse projekt

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år, gärna i olika företag såsom tillväxtbolag eller större internationella bolag. Du har en bredd inom ekonomi där det är en fördel att du har redovisningsbakgrund med erfarenhet av kassaflödesanalys och koncernrapportering. Ditt systemintresse är stort och du är van användare av såväl koncernrapporteringssystem, BI-system som Excel. Du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Du känner dig bekväm med att jobba självständigt i en modern organisation där styrning mot nyckeltal står i centrum. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där ditt driv och din djupa analysförmåga är särskilt viktiga för rollen. Som person är du utvecklingsorienterad med en stor förståelse för kopplingen till affären. Att kunna prioritera samt leverera i rätt tid med kvalitet är för dig en självklarhet. Du är inte personen som förväntar dig att få allt serverat utan hugger gärna tag i delar för att vidareutveckla och räds inte att ifrågasätta det befintliga.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar BIMobject med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 0707-765091 alternativt Katarina Alm, 0708- 753641. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 februari. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Katarina Alm
Telefon 070-875 36 41
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

BIMobject är ett ledande globalt IT företag som ligger i framkanten av byggindustrins digitalisering. Bolaget erbjuder en molnbaserad plattform med över 1000 tillverkare som tillgängliggör digital produktinformation. Byggnadsindustrin genomgår en digital revolution och bolagets roll innebär att integrera BIM-objekten genom hela processen och denna beskriver byggnaden och dess delar i detalj. Bolaget startade i Malmö 2011 där huvudkontoret fortfarande ligger och finns idag representerade över hela världen.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.