Key account manager

Key account manager

Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och trivs med att söka upp nya kunder? Är du en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en Key account manager som vill skapa och utveckla relationer med företagskunder i hela region Syd. För Bilia är laganda, engagemang och utveckling väldigt viktiga värderingar och vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Key account manager skapar och utvecklar du relationer med våra företagskunder. Du ingår i ett team med Key account managers, där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål. I din roll kommer du att arbeta proaktivt med dina kunder, du bokar kundmöten och håller företagspresentationer. Genom din kunskap och ditt förtroendeingivande, positiva och trevliga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Vi vill att du som söker denna tjänst ska ha flerårig dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag, vana att jobba med uppsökande försäljning och förståelse för rollen som Key account manager. Det är till stor fördel om du sedan tidigare har kunskap om bilmarknaden, finansiering och försäkring. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Bilia och i rollen Key account manager måste du ha ett intresse för försäljning och service där du alltid sätter kunden i fokus. Det är viktigt att du är förtroendeingivande och att du alltid har ett professionellt och trevligt bemötande. Du är resultatorienterad och trivs med att söka upp nya kunder, samtidigt som du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med placering på Bilia Jägersro, Malmö.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Peter Nyman, Försäljningschef KAM, tfn 010-497 94 07.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Nyman
Telefon 010-497 94 07
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 15 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.