Är du en positiv, administrativ och serviceinriktad person som med ett stort engagemang vill vara med oss att sträva mot att bli branschens bästa servicebolag? Bilia söker nu en biluthyrare som kan förstärka vårt biluthyrningsteam i Malmö under ett års tid.

Bilia strävar efter att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta, rekonditionera och leverera hyrbilar till andra anläggningar. Kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras korrekt. Arbetsuppgifterna är varierande och stundtals är arbetstempot högt. Då du dagligen möter kunder är du Bilias ansikte utåt och därför kommer det att läggas stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kompetenskrav

Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens och är en van datoranvändare samt har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Mycket serviceinriktad med kunden i fokus.
  • En god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder.
  • Flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo och omväxlande arbetsuppgifter.
  • Förmåga att organisera, prioritera och administrera.
  • En samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är ett vikariat på heltid i Malmö under cirka ett års tid med start i maj alt enligt överenskommelse.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marina Nilsson
Telefon 010-497 94 01
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Reception, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 1 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.