Billackerare

Billackerare

Är du kundfokuserad och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Bilia Jägersro utökar verksamheten och söker nu efter en billackerare. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som billackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.

Kompetenskrav
För denna tjänst ska du ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Minst 5 års erfarenhet i lackeringsbox. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Intresse för service och alltid sätta kunden i fokus.
  • Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningarna är tillsvidare och på heltid i Jägersro, Malmö. Facklig representant: Roger Olsson, IF Metall, tfn 010-497 95 08. Då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Kontaktperson Sofia Wohlin
Telefon 010-497 94 55
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.