Administratör med inriktning fakturering på skadeverkstad

Administratör med inriktning fakturering på skadeverkstad

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en administratör med inriktning fakturering till Bilia på Skadecenter Jägersro. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fakturering och kreditering av försäkringsskador samt med administration och fakturering av våra externa verkstäder. Det innefattar arbete i CABAS och CABPlan och vårt affärssystem Tacdis. Du kommer att ha daglig kontakt med försäkringsbolagen genom CABAS och med våra skadetekniker och skaderådgivare då du skickar iväg slutkalkylen till försäkringsbolagen med eventuella tillägg.

Vi önskar även att du ska kunna vara behjälplig med skadeberäkning vid sjukdom i fronten, tex med fotobesiktningar.

Kompetenskrav
Vi vill att du har kunskaper inom fordonsteknik samt god datorvana och ordningssinne. Det är meriterande om du tidigare arbetat med skadeberäkning i CABAS, då det blir ditt huvudsakliga arbetsredskap. Du är stresstålig då arbetet har stundvis högt tempo, och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och teamkänsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda goda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Jägersro.Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Facklig representant för Ledarna är Katharina Anderberg tel 010-497 21 04.

Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Wohlin
Telefon 010-497 94 55
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.